May 15, 2010

Ho fame di vino di bianco.



Edusammud. Üks väike poiss küsis minult, et kas väljas vihma sajab. Mina sain küsimusest aru ja vaatasin välja. Ei sadanud. Nii ma talle ka ütlesin. Rohkem ma lastest väga aru pole saanud.

Edusamm number kaks on see, et külmkapp töötab. Lisaks sellele on meil ka vaip.

Edusamm ja feil ühes esemes on võti. Me oleme saanud küll teised võtmed, aga alumise ukse oma üks ei tööta. Läksime siis jõudu kokku võttes uuesti võtmemeistri juurde, et seda natukene parandada. Ta tegigi meile tasuta. Ikka ei töödanud. Siis tegi veel kohe päris uue võtme. See ka ei tööta. Nüüd peame kuskilt orginaalvõtme rottima ja uuesti minema. Too võtmemeister saab meile päris sõbraks juba.

See nädal on tõesti nii mööda läinud, et ei saanud arugi. Samas nagu väga midagi teinud ka ei ole. Vihma muudkui sajab ja sajab. Täna aga il sole brilla. Ja veel enne, kui me netti pubist varastama tulime, käisime naabermajas külas koduveini joomas. Mõnus magus morss oli. Käisime seal, sest enne saime meie kodu direktori ja tema naisega kokku, kes käib kooris, kuhu me läheme ja siis nad viisid meid naabermajja ja näitasid koori dirigendile ka. Lisaks siis nägime kogu pere ära ja jõime veini ja sõime kõpsiseid ja kuulasime Itaalia keelt.

No comments: